• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Faye: “Két győzelem kell még”  Abdoulaye Faye szerint a Stoke Cityt jelenleg két győzelem választja el a Premier League-ben való bent maradástól.

  Abdoulaye FayeA piros-fehérek eddig képtelenek voltak idegenben győzelmet aratni, a legutóbbi fordulóban viszont a West Bromwich Albion otthonából mind a három pontot elhozták. Ez a siker a lehető legjobbkor jött a számukra, ugyanis sikerült hat pontra eltávolodniuk a kieső zónától.

  Tony Pulis csapatának jelenleg 35 pontja van, a következő két fordulóban a Newcastle Unitedet és a Blackburn Roverst fogadják majd hazai pályán. Remélik, a hónap vége előtt sikerül bebiztosítaniuk a bent maradást.

  Pulis egyelőre nem szeretne semmit elkiabálni, Faye azonban elmondta, már csak két győzelem hiányzik ahhoz, hogy megőrizzék élvonalbeli tagságukat.

  “A West Brom elleni siker egy nagyon jó eredmény. 35 pontunk van, ha még kétszer győzünk, szerintem bent maradunk” – mondta Faye.

  “Nagyon sokat jelent, hogy megszereztük az első idegenbeli győzelmünket. A Middlesbrough elleni meccsből önbizalmat merítettünk, a mester pedig úgy küldött pályára minket, hogy muszáj nyernünk.”

  “Mindenki nagyon keményen dolgozott, jól teljesítettünk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: