• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Woodgate szerint van esély  A Tottenham Hotspur hátvédje, Jonathan Woodgate szerint csapata még kijuthat az európai porondra egy jó hajrával.

  Jonathan WoodgateSzörnyű rajtjuk után egész szezonban a kiesés ellen küzdöttek a londoniak. Az Aston Villa elleni győzelem után a 11. helyre kerültek, ami idei legjobb helyezésük.

  Jelenleg hat pont választja el őket a kieső helyektől, de a hetedik helyen álló West Ham United mögött is csak öt egységgel vannak lemaradva.

  Ha sikerüle hetedikként végezniük, jövőre indulhatnának az Európa-ligában. Woodgate szerint erre minden esélyük megvan még.

  “Nagyon sokat jelent nekünk, hogy legyőztük az Aston Villát. Én mindig optimista voltam, mindig inkább fölfelé, mint lefelé tekintek. Meg kell próbálnunk annyi meccset megnyerni, ahányat csak tudunk.” – kezdte az angol válogatott védő.

  “Jó formában vagyunk, így akár az európai porondra is kijuthatunk, de nem hagyhatjuk, hogy ezek az álmok a teljesítmény rovására menjenek.”

  “Még sok munka áll előttünk. Sok meccsünk lesz még hozzánk közel lévő csapatokkal, így remélhetőleg változni fog a sorrend a tabellán.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: