• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hiddink: “Elszállt az esély”  Guus Hiddink szerint a Chelsea végleg elvesztette bajnoki esélyeit azzal, hogy tegnap képtelen volt legyőzni az Evertont.

  Guus HiddinkAz FA Kupa-döntő előpróbájaként beharangozott meccsen leginkább a kapusok villogtak, a csatárok képtelenek voltak kihasználni helyzeteiket, így 0-0-s végeredmény született.

  A Manchester Uniteddel ezzel szemben 2-0 arányban verte hazai pályán a Portsmouth-t, így a Kékeknek szinte lehetetlen dolguk lesz, ha be akarják fogni az éllovast.

  “Azt mondtuk a meccs előtt, hogy a Manchester United üldözőiként nem szabad pontokat vesztenünk, mi mégis elhullajtottunk kettőt” – mondta a holland mester.

  “Reálisan kell gondolkodnunk. Matematikailag még van esélyünk, de valószínűtlen, hogy előzni tudunk. Mindig úgy gondoltuk, hogy a bajnoki versenyben a legnagyobb nyomás a Liverpoolon és a Chelsea-n van, mivel a Unitednek még van egy elmaradt meccse.”

  “Mostantól a Bajnokok Ligájára és az Everton elleni FA Kupa-döntőre kell koncentrálnunk. Természetesen csalódottak vagyunk a bajnokság miatt, de tovább kell lépnünk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: