• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hiddink: “Elszállt az esély”



    Guus Hiddink szerint a Chelsea végleg elvesztette bajnoki esélyeit azzal, hogy tegnap képtelen volt legyőzni az Evertont.

    Guus HiddinkAz FA Kupa-döntő előpróbájaként beharangozott meccsen leginkább a kapusok villogtak, a csatárok képtelenek voltak kihasználni helyzeteiket, így 0-0-s végeredmény született.

    A Manchester Uniteddel ezzel szemben 2-0 arányban verte hazai pályán a Portsmouth-t, így a Kékeknek szinte lehetetlen dolguk lesz, ha be akarják fogni az éllovast.

    “Azt mondtuk a meccs előtt, hogy a Manchester United üldözőiként nem szabad pontokat vesztenünk, mi mégis elhullajtottunk kettőt” – mondta a holland mester.

    “Reálisan kell gondolkodnunk. Matematikailag még van esélyünk, de valószínűtlen, hogy előzni tudunk. Mindig úgy gondoltuk, hogy a bajnoki versenyben a legnagyobb nyomás a Liverpoolon és a Chelsea-n van, mivel a Unitednek még van egy elmaradt meccse.”

    “Mostantól a Bajnokok Ligájára és az Everton elleni FA Kupa-döntőre kell koncentrálnunk. Természetesen csalódottak vagyunk a bajnokság miatt, de tovább kell lépnünk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: