• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Woodgate: “Nagyon szoros a bajnokság”



    Jonathan Woodgate szerint elképzelhető, hogy ebben a szezonban egy viszonylag nagy csapat is kiesik a Premier Ligából, ezért szeretne mindent megtenni, hogy ne Tottenham Hotspur legyen az.

    Jonathan WoodgateA Spurs 18 pontot gyűjtött mióta Harry Redknapp ül a kispadon, de még mindig nehéz helyzetben vannak, hiszen csak két hellyel vannak a kieső zóna felett.

    Woodgate, aki a West Bromwich Albion ellen visszatérht hátsérülése után, beszélt a Premier Liga szorosságáról és arról, milyen nehéz jobb pozícióba kerülni.

    “A bajnokság nagyon szoros, a csapatok körbeverik egymást, az első ötön vagy haton kívül senki nem képes hosszabb ideig ugyanúgy teljesíteni.” – mondta a 28 éves bekk.

    “A legtöbb csapat hullámzó teljesítményt nyújt. Úgy tűnik, idén egy nagyon klub is búcsúzhat az élvonaltól, ezért kell minél több pontot gyűjtenünk, így bebiztoítva, hogy nem mi leszünk azok.”

    “A rossz kezdés után hatalmasat fordult velünk a világ, de így is nagyon nehéz volt kikerülni a kiső zónából. Volt egy remek sorozatunk, de még mindig nem múlt a veszély.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: