• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Redknappnek nincsenek előjogai  A Portsmouth vezetői tagadják, hogy a csapat korábbi mesterének, Harry Redknappnek megkönnyítenék a dolgát, ha szeretne tőlük játékosokat vinni a Tottenham Hotspurhöz.

  Redknapp körülbelül egy hete távozott a Fratton Parból, hogy átvegye a kirúgott Juande Ramos helyét a Spurs kispadján.

  Sokan arra számítanak, hogy a híres mester januárban megpróbálja Londonba csábítani a legjobbakat egykori játékosai közül.

  Leginkább Jermain Defoe-ról gondolják úgy, hogy visszatérhet a fővárosba, de jelentek meg már hasonló hírek Sylvain Distinnel és Lassana Diarrával kapcsolatban is.

  Egy vasárnapi lap szerint a Pompey nem fog ellenkezni, ha Redknapp igényt tart valamelyik játékosra, de a pénzügyi igazgató, Peter Storrie nevetségesnek tartja ezeket a híreket.

  “Ez az egész cikk nevetséges. Egyáltalán nem beszéltem Harryvel mióta távozott és ezt ő is megerősítheti.” – mondta Storrie.

  “Remek keretünk van, az új menedzsernek, Tony Adamsnek kell eldöntenie, hogy kit enged el vagy kit vesz meg.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  1 hozzászólásunk van

  1. T:  2008 november, 4 14:10

   Redknapp nagy ember lett! Ahonnan eljött nagy szükség lenne rá, mert a pompi zsinórban bukja el a meccseket, a Tottenham pedig újraéledt poraiból, és sorra húzza be a mérkőzéseket! Nem rég a pool ellen is egy kemény meccsen tudtak fordítani! :)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: