• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Adams: “Defoe jövője tőlem függ”



    A Portsmouth menedzsere, Tony Adams elmondta, az övé lesz az utolsó szó Jermain Defoe átigazolásában, és csak akkor engedi el a csatárt, ha elég pénzt ajánlanak érte.

    Jermain DefoeAz angol válogatott támadó nem vehet részt csapata Bristol City elleni FA Kupa-meccsén, mivel megbetegedett. A Pompey kiküldött hozzá egy orvost, hogy minél hamarabb felépüljön.

    Defoe-t a hírek szerint több csapat, például az Aston Villa, a Manchester City és a Tottenham Hotspur is szeretné leigazolni.

    A 26 éves játékos nemrég leült a pénzügyi igazgatóval, Peter Storrie-val és Adamsszel, hogy elmondja nekik, távozni szeretne a Fratton Parkból.

    “Jermain nincs jól, így egy orvos mindig ott lesz a háza körül, hogy segítsen, ha szükség van rá. Múlt héten szerdán volt egy megbeszélésünk vele és Peter Storrie-val, ahol elmondta, hogy távozni szeretne.” – mondta Adams.

    “Szerintem Peter több klubbal is tárgyal vele kapcsolatban, de az utolsó szó az enyém. Van egy bizonyos szám a fejemben, amennyit szerintem ő ér.”

    “Ő egy nagyszerű játékos, kiváló góllövő, de még nem döntöttem el, hogy eladom-e vagy sem. Ha szeretném játszani a Bristol ellen, megtehetném, mert még mindig a Portsmouth játékosa, egyedül a betegsége miatt nincs a csapatban.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: