• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Pompey-nak nem kell Grant  A Portsmouth pénzügyi igazgatója, Peter Storrie cáfolta azokat a híreket, melyek szerint nyáron megpróbálják a csapat kispadjára ültetni Avram Grantot.

  Avram GrantVasárnap megjelent hírek szerint a Pompey vezetősége szeretné a Fratton Parkba csábítani az izraeli szakembert, aki az előző szezonban BL-döntőig vezette a Chelsea-t.

  Tony Adams távozása után a korábban az ificsapattal foglalkozó Paul Hart vette át a kikötővárosiak irányítását és asszisztensével, Brian Kidd-del sikerült viszonylag biztonságos helyre kormányoznia a rossz helyzetben lévő csapatot.

  Storrie elmondta, a Granttal kapcsolatos találgatásokból semmi nem igaz és köszönetet mondott Hartnak és Kiddnek az eddigi munkájukért.

  “Avram jó kapcsolatot ápol a Portsmouth vezetésével, de az nem igaz, hogy őt szeretnénk a kispadra ültetni. Egyáltalán nem is került szóba ilyesmi Avram és a klub között” – mondta Storrie.

  “Paul és Brian remek munkát végeztek a csapatnál. Akkor vették át az irányítást, mikor kilenc meccs alatt mindössze két pontot gyűjtöttünk és veszélyesen zuhantunk a kieső zóna felé.”

  “Ők nemcsak hogy megállították a zuhanást, de ismét egy nehezen verhető csapattá váloztattak minket.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: