• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Pompey-nak nem kell Grant



    A Portsmouth pénzügyi igazgatója, Peter Storrie cáfolta azokat a híreket, melyek szerint nyáron megpróbálják a csapat kispadjára ültetni Avram Grantot.

    Avram GrantVasárnap megjelent hírek szerint a Pompey vezetősége szeretné a Fratton Parkba csábítani az izraeli szakembert, aki az előző szezonban BL-döntőig vezette a Chelsea-t.

    Tony Adams távozása után a korábban az ificsapattal foglalkozó Paul Hart vette át a kikötővárosiak irányítását és asszisztensével, Brian Kidd-del sikerült viszonylag biztonságos helyre kormányoznia a rossz helyzetben lévő csapatot.

    Storrie elmondta, a Granttal kapcsolatos találgatásokból semmi nem igaz és köszönetet mondott Hartnak és Kiddnek az eddigi munkájukért.

    “Avram jó kapcsolatot ápol a Portsmouth vezetésével, de az nem igaz, hogy őt szeretnénk a kispadra ültetni. Egyáltalán nem is került szóba ilyesmi Avram és a klub között” – mondta Storrie.

    “Paul és Brian remek munkát végeztek a csapatnál. Akkor vették át az irányítást, mikor kilenc meccs alatt mindössze két pontot gyűjtöttünk és veszélyesen zuhantunk a kieső zóna felé.”

    “Ők nemcsak hogy megállították a zuhanást, de ismét egy nehezen verhető csapattá váloztattak minket.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: