• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Macheda új szerződést kapott  Federico Macheda egy új, négy évre szóló szerződést kapott a Manchester Unitedtől, ami 2014-ig köti őt az Old Traffordra.

  Federico MachedaAz olasz tinédzser remekül mutatkozott be az előző szezonban, így nem meglepő, hogy sokan a jövő nagy sztárjátékosát látják benne.

  Macheda egy Aston Villa elleni meccsen debütált, ahol győztes gólt szerzett, majd a következő fordulóban, a Sunderland ellen is betalált, ismét három pontot szerezve a Unitednek. Egy héttel később, az Everton elleni FA Kupa-elődöntőben már kezdőként kapott lehetőséget.

  Sir Alex Ferguson nagyon örül, hogy a 18 éves támadó hosszabbított csapatával: “Mindannyian nagyon örülünk ennek az új szerződésnek. Jól tudjuk, hogy mekkora tehetségről van szó, ezért izgatottan figyeljük, hogy válik egyre jobbá és jobbá az évek során.”

  Ezután Macheda is megszólalt: “Boldog vagyok, hogy hosszabbíthattam a Manchester Uniteddel. Nagyon élveztem az elmúlt szezont és mindent meg fogok tenni, hogy a jövő is hasonlóan sikeres legyen.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: