• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mancienne a válogatottban



    A Chelsea fiatal védője, Michael Mancienne nagy meglepetésre behívót kapott a Németország elleni barátságos meccsre Fabio Capellótól.

    A 20 éves játékos a londoniaknál még egy meccsen sem lépett pályára, de a Wolverhamptonban nagyszerű teljesítményt nyújt kölcsönjátékosként és az U21-es válogatottban is megállja a helyét. Capello ezért úgy döntött, neki is ad egy lehetőséget a szerdai meccsen.

    Mancinne-en kívül bekerült még néhány fiatal a csapatba, például Joe Hart és Gabriel Agbonlahor. John Terry is a nevezettek között van, de rajta még néhány vizsgálatot el kell végezni, mivel kisebb sérülést szenvedett a West Bromwich Albion elleni meccsen.

    Capello reménykedik, hogy a Chelsea csapatkapitánya bevethető lesz, hiszen olyan neveket kell nélkülöznie, mint például Rio Ferdinand, Wayne Rooney vagy Ashley Cole.

    Lehetséges, hogy az olasz mesternek nemcsak a védelemben, hanem a csatársorban is lesznek probémái, hiszem Emile Heskey is sérült.

    A nagy nevek közül sem Michael Owen, sem David Beckham nem kapott behívót, így utóbbinak még várnia kell, hogy utolérje Bobby Moore-t és 108. alkalommal is magára ölthesse a címeres mezt.

    A 23 fős keret: Carson (West Brom), Hart, (Man City), James (Portsmouth), Bridge (Chelsea), Davies (Aston Villa), Johnson (Portsmouth), Terry (Chelsea), Lescott (Everton), Mancienne (Chelsea), Richards (Man City), Upson (West Ham), Barry (Aston Villa), Carrick (Man Utd), Downing (Middlesbrough), Lampard (Chelsea), Gerrard (Liverpool), Wright-Phillips (Man City), A Young (Aston Villa), Agbonlahor (Aston Villa), Bent (Tottenham), Crouch (Portsmouth), Defoe (Portsmouth), Walcott (Arsenal).

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: