• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Redknapp: “Campbell segíthetne a Uniteden”



    Harry Redknapp szerint kora ellenére Sol Campbell nagy hasznára lehetne a Manchester Unitednek, csakúgy, mint Henrik Larsson 2007-ben.

    Sol CampbellA Vörös Ördögöknek annyi sérült bekkjük van, hogy már Darren Fletchert és Michael Carricket is kénytelenek a védelemben bevetni.

    Az utóbbi időben sok védővel szóba hozták őket, köztük a veterán angollal, Campbell-lel is, aki új csapatot keres, mióta szerződést bontott a Notts Countyval.

    Sokan attól tartanak a korábbi Arsenal- és Tottenham-játékos 35 évesen már nem férne be egy élcsapatba, de Redknapp védelmébe vette a hátvédet.

    “Sol Campbell annyit biztosan tudna segíteni a Manchester Unitednek védekezésben, mint amennyit annak idején Henrik Larsson segített támadásban” – kezdte a korábbi Portsmouth-mester.

    “Bebizonyíthatná, hogy még mindig megállja a helyét, akár a legmagasabb szinten is. 2007-ben nem sokan gondolták, hogy a már levezetni készülő Larsson segítségére lesz a Unitednek, de már az első meccsén, az Aston Villa ellen betalált.”

    “Sol még mindig beférne bármelyik csapatba, hatalmas hibát követett el, amikor a Notts Countyhoz igazolt. Nagyon nehéz náladnál gyengébb képességű labdarúgókkal együtt játszani. Mostanra ő is rájött, hogy hibázott.”

    “Nem tudom, hogy a Manchester Unitedé lesz-e, és Sir Alexet egyáltalán érdekli-e a dolog, de jól járnának vele. Sosem lehet tudni, még az is lehet, hogy Sol újabb trófeákkal bővíti a gyűjteményét visszavonulása előtt.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: