• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Redknapp: “Campbell segíthetne a Uniteden”  Harry Redknapp szerint kora ellenére Sol Campbell nagy hasznára lehetne a Manchester Unitednek, csakúgy, mint Henrik Larsson 2007-ben.

  Sol CampbellA Vörös Ördögöknek annyi sérült bekkjük van, hogy már Darren Fletchert és Michael Carricket is kénytelenek a védelemben bevetni.

  Az utóbbi időben sok védővel szóba hozták őket, köztük a veterán angollal, Campbell-lel is, aki új csapatot keres, mióta szerződést bontott a Notts Countyval.

  Sokan attól tartanak a korábbi Arsenal- és Tottenham-játékos 35 évesen már nem férne be egy élcsapatba, de Redknapp védelmébe vette a hátvédet.

  “Sol Campbell annyit biztosan tudna segíteni a Manchester Unitednek védekezésben, mint amennyit annak idején Henrik Larsson segített támadásban” – kezdte a korábbi Portsmouth-mester.

  “Bebizonyíthatná, hogy még mindig megállja a helyét, akár a legmagasabb szinten is. 2007-ben nem sokan gondolták, hogy a már levezetni készülő Larsson segítségére lesz a Unitednek, de már az első meccsén, az Aston Villa ellen betalált.”

  “Sol még mindig beférne bármelyik csapatba, hatalmas hibát követett el, amikor a Notts Countyhoz igazolt. Nagyon nehéz náladnál gyengébb képességű labdarúgókkal együtt játszani. Mostanra ő is rájött, hogy hibázott.”

  “Nem tudom, hogy a Manchester Unitedé lesz-e, és Sir Alexet egyáltalán érdekli-e a dolog, de jól járnának vele. Sosem lehet tudni, még az is lehet, hogy Sol újabb trófeákkal bővíti a gyűjteményét visszavonulása előtt.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: