• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Campbell megállná a helyét a vb-n  Az Arsenal mestere, Arsene Wenger nem tartja kizártnak, hogy hatalmas tapasztalata miatt Sol Campbell is bekerül az angol világbajnoki keretbe.

  A veterán védő januárban tért vissza az Ágyúsokhoz, miután botrányos körülmények között szerződést bontott a nagy álmokat szövögető negyedosztályú Notts Countyval.

  Sokan úgy gondolták, kora miatt csak kiegészítő ember lesz majd a londoniaknál, de bebizonyította, hogy tudása még egyáltalán nem kopott meg. A Manchester City ellen például őt választották a mérkőzés legjobbjának.

  A 73-soros válogatott Capmbell részt vett az 1998-as, a 2002-es és a 2006-os világbajnokságon is, és Wenger szerint elképzelhető, hogy az idei világtornán is szerephez jut.

  „Sok középhátvéd sérült, miért ne pótolhatná ő valamelyiket? Az biztos, hogy a kellő tapasztalata megvan, azt pedig élőben nézte végig Capello, hogy mit művelt a Man City ellen” – nyilatkozta a francia mester a The Sunnak.

  „John Terry és Rio Ferdinand előnyt élveznek a koruk miatt, de Sol ott lehetne mögöttük, mint csere, ha valamelyikükkel történik valami. Nem akarom megmondani Capellónak, hogy kit hívjon be, de azt biztos, hogy a legutóbbi teljesítménye alapján a Premier League legjobbjai között van.”

  „Nagyon örülök Sol jó formájának. Sokan meglepődtek és kételkedtek, amikor visszahoztam a csapathoz, most már egyértelmű, hogy jó döntés volt. Elképesztő mire képes, ha csak a játékra koncentrál.”

  Forrás: SkySports
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: