• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Holland tehetséggel erősítene az Everton  Az Everton is azok közé az angol csapatok közé tartozik, melyek szívesen látnák a Hollandia egyik legígéretesebb tehetségének kikiáltott Bob Scheperst.

  A 18 éves szélső jelenleg a holland másodosztályú SC Cambuur színeiben futballozik. 2012-ig szóló szerződése van a klubbal, de a leigazolásáért folytatott versenyfutást látva nem valószínű, hogy kivárja ennek lejártát.

  U17-es és U19-es szinten már képviselte hazáját és minden valószínűség szerint hamarosan felnőtt válogatottba is beverekszi magát. Klubja igazgatója, Alex Pama elárulta, többek között az Everton is érdeklődik iránta, sőt, a liverpooliak voltak az elsők, akik hivatalosan megkeresték a Cambuurt.

  „Angol és holland érdeklődők is bőven akadnak, de egyelőre csak az Evertonról mondható el, hogy kapcsolatba léptek velünk. Ajánlatot még nem tettek, de többször figyeltették Bobot a tavalyi ifjúsági világbajnokság óta” – mondta Pama.

  „Szeretnénk megtartani Bobot, de nyitottak vagyunk az eladására is, ha az Everton vagy egy másik csapat hajlandó elég jó árat fizetni érte.”

  Forrás: SkySports
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: