• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Holland tehetséggel erősítene az Everton



    Az Everton is azok közé az angol csapatok közé tartozik, melyek szívesen látnák a Hollandia egyik legígéretesebb tehetségének kikiáltott Bob Scheperst.

    A 18 éves szélső jelenleg a holland másodosztályú SC Cambuur színeiben futballozik. 2012-ig szóló szerződése van a klubbal, de a leigazolásáért folytatott versenyfutást látva nem valószínű, hogy kivárja ennek lejártát.

    U17-es és U19-es szinten már képviselte hazáját és minden valószínűség szerint hamarosan felnőtt válogatottba is beverekszi magát. Klubja igazgatója, Alex Pama elárulta, többek között az Everton is érdeklődik iránta, sőt, a liverpooliak voltak az elsők, akik hivatalosan megkeresték a Cambuurt.

    „Angol és holland érdeklődők is bőven akadnak, de egyelőre csak az Evertonról mondható el, hogy kapcsolatba léptek velünk. Ajánlatot még nem tettek, de többször figyeltették Bobot a tavalyi ifjúsági világbajnokság óta” – mondta Pama.

    „Szeretnénk megtartani Bobot, de nyitottak vagyunk az eladására is, ha az Everton vagy egy másik csapat hajlandó elég jó árat fizetni érte.”

    Forrás: SkySports




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: