• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Terry nem ért egyet Makélélével



    Claude Makélélé nemrég azt írta életrajzi könyvében, hogy John Terry miatt küldték el José Mouronhóz a Chelsea-től, a hátvéd szerint azonban ez nem igaz.

    José Mourinho és John TerryA veterán középpályás szerint az angol válogatott hátvédnek hatalmas szerepe van Mourinho távozásában, mivel szerinte Terry azzal fenyegetőzött, hogy ő megy el, ha a portugál stratéga a londoniak kispadján marad.

    “Azt hittem, Mourinho érinthetetlen, de a londoni karrierje vége felé nagyon sok játékos panaszkodott rá, köztük ott volt John Terry is” – olvasható Makélélé könyvében.

    “Amikor Terry azt kérte a pénzügyi igazgatótól, Peter Kenyontól, hogy helyezze őt átadólistára, Roman Abramovics azonnal cselekedett. A csapat magára haragította volna a szurkolókat, ha egy olyan játékost elküld, mint John, ezért Mourinhónak kellett mennie.”

    A francia játékos állításait a Chelsea és Terry is cáfolta.

    “Ebből semmi nem igaz, John Terry sosem kérte a klubtól, hogy adják el, és abban sem volt szerepe, hogy Mourinhót elküldték. Minden a klub és a menedzser között zajlott” – mondta a Kékek egyik szóvivője.

    Terry az ügyvédein keresztül adott ki egy közleményt: “Claude Makélélé könyvét olvasva arra lehet következtetni, hogy Johnnak is köze volt José Mourinho távozásában. Ez nem igaz, ahogy az sem, hogy John kérte volna az átadólistára helyezését.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: