• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Terry nem ért egyet Makélélével  Claude Makélélé nemrég azt írta életrajzi könyvében, hogy John Terry miatt küldték el José Mouronhóz a Chelsea-től, a hátvéd szerint azonban ez nem igaz.

  José Mourinho és John TerryA veterán középpályás szerint az angol válogatott hátvédnek hatalmas szerepe van Mourinho távozásában, mivel szerinte Terry azzal fenyegetőzött, hogy ő megy el, ha a portugál stratéga a londoniak kispadján marad.

  “Azt hittem, Mourinho érinthetetlen, de a londoni karrierje vége felé nagyon sok játékos panaszkodott rá, köztük ott volt John Terry is” – olvasható Makélélé könyvében.

  “Amikor Terry azt kérte a pénzügyi igazgatótól, Peter Kenyontól, hogy helyezze őt átadólistára, Roman Abramovics azonnal cselekedett. A csapat magára haragította volna a szurkolókat, ha egy olyan játékost elküld, mint John, ezért Mourinhónak kellett mennie.”

  A francia játékos állításait a Chelsea és Terry is cáfolta.

  “Ebből semmi nem igaz, John Terry sosem kérte a klubtól, hogy adják el, és abban sem volt szerepe, hogy Mourinhót elküldték. Minden a klub és a menedzser között zajlott” – mondta a Kékek egyik szóvivője.

  Terry az ügyvédein keresztül adott ki egy közleményt: “Claude Makélélé könyvét olvasva arra lehet következtetni, hogy Johnnak is köze volt José Mourinho távozásában. Ez nem igaz, ahogy az sem, hogy John kérte volna az átadólistára helyezését.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: