• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ferdinand nem kap össze Terryvel a trófeán  Az angol válogatott kapitánya, Rio Ferdinand biztos benne, hogy John Terry nem fog megsértődni azon, ha ő emeli magasba a világbajnoki trófeát a szigetországiak sikere esetén.

  Terry hosszú időn keresztül viselte a válogatottnál a csapatkapitányi karszalagot, de Fabio Capello megfosztotta ettől a kiváltságtól, amikor kiderült, hogy viszonya volt Wayne Bridge korábbi barátnőjével.

  Az olasz mester Ferdinandot választotta új kapitánynak, így az ő kezébe kerülne először a vb-trófea, ha az angolok diadalmaskodnának Dél-Afrikában.

  A korábbi válogatott csatár, Ian Wright szerint ez sértő lehet a Chelsea ikonjának, de Rio biztos benne, hogy emiatt nem fognak összeveszni.

  “Nem hinném, hogy ilyesmi miatt vita alakulna ki közöttünk. Ha megnyered a világbajnokságot, a legkevésbé az érdekel, hogy ki kapja meg először a trófeát” – kezdte a Manchester United védője.

  “Ha Wrighty így érzi, az az ó dolga, de én biztos vagyok benne, hogy John nem fog azzal foglalkozni, hogy ki emelte magasba a trófeát.”

  “A csapat összes tagja ugyanúgy be fog vonulni a történelemkönyvekbe, mint a kor legjobb futballistái. Az 1966-os csapat tagjait még ma is gyakran meghívják különböző sporteseményekre, ez is jól mutatja, mennyit jelent az a siker az angoloknak.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: