• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hodgson teljes mértékben megbízik Hartban, hogy ez visszanyerje formáját!  A Manchester City kapusát több kritika is érte, mióta rosszabb formában véd, de a szövetségi kapitány biztos abban, hogy újra formában lendül.Hart
  A 26 éves játékost egykori edzője, Roberto Mancini kritizálta, pár gyengébb meccs után, és hibázott a Skócia ellen 3-2re megnyert meccs első góljánál is.
  Még nagyobb lett a bizonytalanság, miután kikaptak az újonc Cardiff Citytől 3-2re, de Hodgson támogatja a jó képességű Hartot, és biztos abban, hogy újra jó formában lesz úgy a klubcsapatában, mint a válogatottban.
  “Ismerjük a csatárokat és kapusokat. Ők vannak a tűzvonalban, és sok minden sülhet el rosszul.
  “Rájuk figyel mindenki. Biztos vagyok abban, hogy Joe van annyira jó és magabiztos, hogy megértse ezt.
  “Az olyan kapusoknak, mint Joe, egy olyan csapatnál, mint a Manchester City nem sok dolga akad. Joenak van, hogy a válogatottban sincs sok dolga, így bármit is hibázik, az kiemelt figyelmet kap.
  “Elismerem és biztos vagyok abban, hogy képes újra jó lenni, és megbízok benne. Amikor átvettem ezt a posztot, akkor egy világklasszis kapusom volt és 16 hónapra rá is egy világklasszis kapusom van, aki dolgozik, és biztos vagyok abban, hogy újra a címlapokra fog kerülni, de a jó teljesítményei miatt.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: