• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Alexis: Én vagyok a sztár az Arsenalnál? Én csak egy játékos vagyok!  A nyáron igazolt játékos elmondta, hogy a VB győztesek és több klasszis miatt ő nem annyira nagy sztár, és azt, hogy nagyon örül annak, hogy Angliába igazolt.Alexis Sanchez
  A chilei 40 millió fontért igazolt a nyáron, és a csapat legjobb góllövője eddigi 15 góljával. A csapat második legjobb góllövője Welbeck, aki 7nél tart.
  Alexis szerint Wengernek több világklasszis áll a rendelkezésére, és azt, hogy nagyon sok opciója van.
  “Relatív az, hogy én vagyok a csapat sztárja, és én nem értek egyet ezzel,”mondta a La Terceranak.
  “A keretben számos nagyszerű és világklasszis játékos van, olyanok, akik VB-t nyertek Németországgal, és olyanok, akik az angol vagy a francia válogatottban játszanak.
  “Ebben a csoportban én csak egy másik játékos vagyok. Szerencsés vagyok, hogy a kezdő tagja lehetek, viszont sose adod meg egy könyv címét amíg be nem fejezted azt.”
  Alexis elmondta, hogy nagyon boldog Londonban, és azt, hogy helyesen döntött, mikor elhagyta a Barcelonat.
  “Amikor valami mellett döntesz, akkor kell tudd, hogy ez a legjobb. Lehetetlen előre látni azt, hogy mi történhetett volna, ha másképp döntök. Viszont én boldog vagyok az Arsenalnál.
  “Egy olyan ligába jöttem, amelyet szeretek. A csapat és a társak is fantasztikusak, az edző világhírű, aki foglalkozik a játékosaival…mindenki nagyszerű!”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), Válogatott, VB/EB

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: