• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Robinho a Chelsea helyett a Cityhez igazolt  A Manchester City brit rekordnak számító 32,4 millió fontért leigazolta a brazil válogatott támadót, Robinhót a Real Madridtól.

  A 24 éves játékos megszerzéséért szinte egész nyáron küzdött a Chelsea, végül a manchesteriek fizettek annyit érte, amennyiért a spanyolok hajlandóak voltak elengedni.

  “Nagyon boldog vagyok, hogy lehetőségem nyílik egy olyan nagyszerű tehetséggel együtt dolgozni, mint Robinho.” – mondta a City menedzsere, Mark Hughes.

  “Korábban is mondtam, hogy ilyen kaliberű játékosokra van szükségünk, ha versenyre akarunk kelni a Premier Liga legnagyobbjaival. Robinho vitathatatlanul a világ egyik legjobb játékosa.”

  A brazil zseni átigazolásáról szóló hírek rosszul érintették a Kékeket, akik bíztak abban, hogy sikerül megszerezniük a játékost, mivel ő is azt mondta egy sajtótájékoztatón, hogy Londonban folytatná karrierjét.

  “Nem tudtunk megegyezni a Reallal, mivel nem voltunk hajlandóak 40 millió eurót fizetni.” – mondta a Chelsea egyik szóvivője.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: