• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mancienne távozhat a Chelsea-től



    A Chelsea tehetséges fiatal játékos, Michael Mancienne elmondta, lehet, hogy továzik a Stamford Bridge-ről karrierje érdekében.

    A nagy jövő előtt álló 20 éves játékos még nem tudta beverekedni magát a Kékek felnőtt csapatába, mióta kikerült az ifiakadémiáról.

    Mancienne az elmúlt néhány évben két remek szezont töltött kölcsönben a Queens Park Rangersnél, de a Chelsea-nél szinte esélye sincs a rengeteg, már befutott sztárjátékos miatt.

    A sokoldalú bekk, aki rendszeres tagja az U21-es angol válogatottnak, elmondta, hogy kiábrándító mindig csak a tartalékok között játszani.

    “Megértem, hogy a Chelsea-nél nagyon sok a világklasszis játékos, de kiábrándító, mikor az U21-es válogatottból a tartalékok közé térek vissza.” – mondta Mancienne.

    “Stuart Pearce kezei alatt tündököltem és a Chelsea akadémiáján is remek edzőkkel dolgozhatam, de már abban a korban vagyok, hogy folyamatos játéklehetőségre van szükségem. Úgy érzem, képes vagyok magasabb szinten játszani.”

    “Továbbra is mindent megpróbálok majd, hogy felhívjam magamra a mester figyelmét, de, hogy őszinte legyek, már arra is gondoltam, hogy a távozás lenne a legjobb a karrierem szempontjából.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: