• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mancienne távozhat a Chelsea-től  A Chelsea tehetséges fiatal játékos, Michael Mancienne elmondta, lehet, hogy továzik a Stamford Bridge-ről karrierje érdekében.

  A nagy jövő előtt álló 20 éves játékos még nem tudta beverekedni magát a Kékek felnőtt csapatába, mióta kikerült az ifiakadémiáról.

  Mancienne az elmúlt néhány évben két remek szezont töltött kölcsönben a Queens Park Rangersnél, de a Chelsea-nél szinte esélye sincs a rengeteg, már befutott sztárjátékos miatt.

  A sokoldalú bekk, aki rendszeres tagja az U21-es angol válogatottnak, elmondta, hogy kiábrándító mindig csak a tartalékok között játszani.

  “Megértem, hogy a Chelsea-nél nagyon sok a világklasszis játékos, de kiábrándító, mikor az U21-es válogatottból a tartalékok közé térek vissza.” – mondta Mancienne.

  “Stuart Pearce kezei alatt tündököltem és a Chelsea akadémiáján is remek edzőkkel dolgozhatam, de már abban a korban vagyok, hogy folyamatos játéklehetőségre van szükségem. Úgy érzem, képes vagyok magasabb szinten játszani.”

  “Továbbra is mindent megpróbálok majd, hogy felhívjam magamra a mester figyelmét, de, hogy őszinte legyek, már arra is gondoltam, hogy a távozás lenne a legjobb a karrierem szempontjából.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: