• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Liverpool megújította ajánlatát Thomas Ince iránt!  A Liverpool ismét megpróbálja leigazolni a Blackpool tehetséges középpályását, Thomas Ince-t, miután már januárban is megpróbálkozott ezzel.
  Januárban ellenállásba ütközött, viszont most újabb ajánlatot nyújtott be Thomas Ince iránt.A vörösök már 2011ben, a Blackpool kiesése után is megpróbálkoztak az igazolással. A télen a Blackpool elutasította a Liverpool ajánlatát, mivel ez nem volt hajlandó kifizetni a játékosért kért 7 millió eurót.
  A vörösök most abban reménykednek, hogy a Championshipben játszó csapat hajlandó tárgyalni. A “Sun” információi alapján a jelenlegi ajánlat 5 millió euró körül van.Előnyt jelenthet viszont az, hogy a Blackpoolnál február óta új edző van, aki nem más, mint az egykori Liverpool sztár, Paul Ince, aki Thomas Ince édesapja.
  A 21 éves fiú számára nagy elismerést jelent a Liverpool érdeklődése:”Minden játékos magasabb szinten akar játszani, de ez csak akkor jön el, ha van időnk és türelmünk ehhez.
  Ifi korában Ince a Liverpoolnál játszott, és 2011ben váltott csak csapatot, amikor a Blackpoolhoz ment. Fejlődését mutatja azt is, hogy az U21es csapat tagja, viszont a futásbeli teljesítménye lehetne jobb is. Erre ezt mondta:”Kell hibázzak ahhoz, hogy tanulni tudjak a hibáimból.”
  A következő lépésről pedig ezt mondta:”Amikor a Premier League-be megyek, biztos kell legyek abban, hogy készen állok erre,”mondta Ince.

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: