• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Megson nem adja olcsón Cahillt



    Gary Megson figyelmeztette az Arsenalt, hogy meg se próbálják leigazolni Gary Cahillt, ha nem hajlandóak 15 millió fontot fizetni érte.

    Gary CahillCahill 2008 januárjában szerződött a Sheffield Unitedtől a Boltonhoz. Azóta már többször bebizonyította, hogy megérte 5 millió fontot kiadni érte.

    A bekk folyamatos jó szereplésének az lett az eredménse, hogy nemrég az Ágyúsokkal is szóba hozták. Ez nem megepő, hiszen a londoniaknak jól láthatóan szükségük van egy erős felépítésű hátvédre.

    Megson viszont minent meg fog tenni a 23 éves játékos megtartásáért, csak egy nagyon jó ajánlat fejében lenne hajlandó megválni tőle.

    “Garyt érvényes szerződés köti hozzánk és jelenleg is folynak a tárgyalások egy új, jövedelmezőbb kontraktusról” – mondta a Wanderers mestere.

    “Ő egész Anglia legjobb fiatal hátvédje és folyamatosan fejlődik. Nagyon elégedett vagyok a játékával. Szeretném köré építeni a csapatot a következő néhány évben.”

    “Megértem, hogy a legnagyobb klubok is szívesen látnák Garyt, de nem lesz könnyű őt elcsábítani innen. Aki szeretné megszerezni, annak többet kell fizetnie, mint annak idején a Chelsea-nek Nicolas Anelkáért.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: