• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Megson nem adja olcsón Cahillt  Gary Megson figyelmeztette az Arsenalt, hogy meg se próbálják leigazolni Gary Cahillt, ha nem hajlandóak 15 millió fontot fizetni érte.

  Gary CahillCahill 2008 januárjában szerződött a Sheffield Unitedtől a Boltonhoz. Azóta már többször bebizonyította, hogy megérte 5 millió fontot kiadni érte.

  A bekk folyamatos jó szereplésének az lett az eredménse, hogy nemrég az Ágyúsokkal is szóba hozták. Ez nem megepő, hiszen a londoniaknak jól láthatóan szükségük van egy erős felépítésű hátvédre.

  Megson viszont minent meg fog tenni a 23 éves játékos megtartásáért, csak egy nagyon jó ajánlat fejében lenne hajlandó megválni tőle.

  “Garyt érvényes szerződés köti hozzánk és jelenleg is folynak a tárgyalások egy új, jövedelmezőbb kontraktusról” – mondta a Wanderers mestere.

  “Ő egész Anglia legjobb fiatal hátvédje és folyamatosan fejlődik. Nagyon elégedett vagyok a játékával. Szeretném köré építeni a csapatot a következő néhány évben.”

  “Megértem, hogy a legnagyobb klubok is szívesen látnák Garyt, de nem lesz könnyű őt elcsábítani innen. Aki szeretné megszerezni, annak többet kell fizetnie, mint annak idején a Chelsea-nek Nicolas Anelkáért.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: