• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Bolton ingyen megszerezte Davist  A Bolton Wanderers ingyen leigazolta azt a Seran Davist, akiért januárban 3,5 millió fontot is hajlandóak lettek volna kifizetni.

  Sean DavisA 29 éves középpályást több klub is megpróbálta magához csábítani, miután lejárt a szerződése a Portsmouth-szal, ő végül a Wandererst választotta.

  Davis egy három évre szóló szerződést írt alá a Reebok Stadiumban.

  “Nagyon örülünk, hogy sikerült leigazlnunk egy ilyen tapasztalt játékost” – mondta a fehér mezesek mestere, Gary Megson.

  “Sean az előző idényben 40 meccsen játszott a Portsmouth-ban. Biztos vagyok benne, hogy hasznos tagja lesz a középpályánknak.”

  “Már hat hónapja is megpróbáltuk leigazolni, akkor 3,5 millió fontot ajánlottunk fel érte a Portsmouth-nak, de nemet mondtak.”

  A londoni születésű játékos már körülbelül 200 Premier League-mérkőzésen lépet pályára karrierje során a Fulhamben, a Tottenhamben a Pompeyban.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  1 hozzászólásunk van

  1. Ayreon:  2009 július, 1 20:16

   Sok szerencsét Sean!

   Nagyon jó hajtós középpályás, nem ijed meg egy kis test-test elleni összecsapástól sem. a Bolton jól járt vele (Megson alatt igen jó kis keret jött ott össze), És ismét együtt játszhat Matty Taylorral.

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: