• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Bolton ingyen megszerezte Davist



    A Bolton Wanderers ingyen leigazolta azt a Seran Davist, akiért januárban 3,5 millió fontot is hajlandóak lettek volna kifizetni.

    Sean DavisA 29 éves középpályást több klub is megpróbálta magához csábítani, miután lejárt a szerződése a Portsmouth-szal, ő végül a Wandererst választotta.

    Davis egy három évre szóló szerződést írt alá a Reebok Stadiumban.

    “Nagyon örülünk, hogy sikerült leigazlnunk egy ilyen tapasztalt játékost” – mondta a fehér mezesek mestere, Gary Megson.

    “Sean az előző idényben 40 meccsen játszott a Portsmouth-ban. Biztos vagyok benne, hogy hasznos tagja lesz a középpályánknak.”

    “Már hat hónapja is megpróbáltuk leigazolni, akkor 3,5 millió fontot ajánlottunk fel érte a Portsmouth-nak, de nemet mondtak.”

    A londoni születésű játékos már körülbelül 200 Premier League-mérkőzésen lépet pályára karrierje során a Fulhamben, a Tottenhamben a Pompeyban.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    1 hozzászólásunk van

    1. Ayreon:  2009 július, 1 20:16

      Sok szerencsét Sean!

      Nagyon jó hajtós középpályás, nem ijed meg egy kis test-test elleni összecsapástól sem. a Bolton jól járt vele (Megson alatt igen jó kis keret jött ott össze), És ismét együtt játszhat Matty Taylorral.

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: