• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Bolton nem adja Meitét a WBA-nak  A Bolton Wanderers visszautasította a West Bromwich Albion második ajánlatát is Abdoulaye Meite iránt. A fehérmezesek szerint az 1,5 millió font nevetséges összeg egy ilyen játékosért.

  Az Albion nagyon közel került ahhoz, hogy leigazolja Madjid Bougherrát a Charlton Athletictől, a két csapat már meg is egyezett a 2 millió fontos vételárban.

  A birminghamiek mestere, Tony Mowbray ezért Meite felé fordította a figyelmét, hogy még jobban megerősítse csapata keretét.

  Az elefántcsontparti a tavalyi szezon során kegyvesztetté vált a Reebok Stadiumban, ezért a Bolton menedzsere, Gary Megson hajlandó lenne megválni tőle, de csak 3 millió font ellenében.

  A West Brom korábban felajánlott 1,25 millióját azonnal “visszadobta” a Wanderers, csakúgy, mint a negyedmillióval megnövelt második ajánlatot.

  “Ez az ajánlat nevetséges. Abdoulaye egy olyan játékos, aki gazdagon rendelkezik Premier Ligás tapasztalatokkal.” – mondta a boltoniak egyik bennfentese.

  “Gary nem fog megválni a játékostólm csak akkor, ha megfelelő ajánlat érkezik érte.”

  Meite azóta nem szerepelt a fehérmezeseknél, hogy áprilisban nem volt hajlandó beállni a második félidőben, amikor csapata már 2-0-ás hátrányban volt a Manchester Uniteddel szemben.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: