• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Bolton nem adja Meitét a WBA-nak



    A Bolton Wanderers visszautasította a West Bromwich Albion második ajánlatát is Abdoulaye Meite iránt. A fehérmezesek szerint az 1,5 millió font nevetséges összeg egy ilyen játékosért.

    Az Albion nagyon közel került ahhoz, hogy leigazolja Madjid Bougherrát a Charlton Athletictől, a két csapat már meg is egyezett a 2 millió fontos vételárban.

    A birminghamiek mestere, Tony Mowbray ezért Meite felé fordította a figyelmét, hogy még jobban megerősítse csapata keretét.

    Az elefántcsontparti a tavalyi szezon során kegyvesztetté vált a Reebok Stadiumban, ezért a Bolton menedzsere, Gary Megson hajlandó lenne megválni tőle, de csak 3 millió font ellenében.

    A West Brom korábban felajánlott 1,25 millióját azonnal “visszadobta” a Wanderers, csakúgy, mint a negyedmillióval megnövelt második ajánlatot.

    “Ez az ajánlat nevetséges. Abdoulaye egy olyan játékos, aki gazdagon rendelkezik Premier Ligás tapasztalatokkal.” – mondta a boltoniak egyik bennfentese.

    “Gary nem fog megválni a játékostólm csak akkor, ha megfelelő ajánlat érkezik érte.”

    Meite azóta nem szerepelt a fehérmezeseknél, hogy áprilisban nem volt hajlandó beállni a második félidőben, amikor csapata már 2-0-ás hátrányban volt a Manchester Uniteddel szemben.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: