• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Bolton megszerezte Robinsont  Hosszan tartó huzavona után a Bolton Wanderers végre megszerezte Paul Robinsont a West Bromtól, igazi, egyelőre csak kölcsönben.

  Paul RobinsonA két klub heteken keresztül próbált megegyezni a játékos vételárában. A WBA 1 millió fontot szeretett volna kapni tapasztalt hátvédjéért, a Bolton viszont ennek csak a felét lett volna hajlandó kifizetni.

  Egyezség továbbra sincs, de Robinson a következő szezont a fehér mezeseknél tölti majd kölcsönben, így a csapatoknak bőven lesz idejük további vitákra.

  A 30 éves játékos egy éve írt alá egy két évre szóló szerződést a birminghamiekkel, de csapata tavalyi kiesése után úgy érezte, itt az ideje egy stabil, élvonalbeli gárdához igazolni.

  Robbo a West Bromwichnál korábban már dolgozott együtt Gary Megsonnal, aki jelenleg a Wanderers menedzsere.

  “Örülök, hogy sikerült megszereznünk őt. Jól ismeri a Premier League-et, nagyon tapasztalt és az olyan játékosok közé tartozik, akiket könnyen megszeretnek a szurkolók” – mondta Megson.

  “Jó néhány éve éppen én csábítottam a Watfordtól a West Bromhoz Robbót. Ismerem, így jól tudom sokat erősödik majd vele a csapat bal oldala.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: