• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A PL klubjai nem kérnek a skótokból



    A Premier League csapatai egyértelműen elutasították az ötletet, mely szerint néhány éven belül a Celtic és a Rangers is Angliában játszhatna.

    Csalódott lehet a Celtic és a RangersAz Old Firm csapatainak Angliába hívásának ötletével a Bolton Wanderers elnöke, Phil Gartside állt elő. Több menedzser jelezte, hogy örülne a glasgow-i kluboknak, a többség mégis elutasító volt.

    Gartside másik javaslatát, mely szerint két lépcsőre kellene osztani az angol élvonalat, azonban megfontolandónak találta a Premier League testülete és komolyabban is foglalkozni fognak a felvetéssel.

    “A Bolton Wanderers benyújtott egy javaslatot, amelyen azt kérik, hogy osszuk két osztályra a Premier League-et és vonjuk be a Celticet, valamint a Rangerst is” – olvasható a Premier League közleményében.

    “A klubok nyitottak lennének az élvonal átszervezésére, de a Celtic és a Rangers meghívását nem tartják sem kívánatosnak, sem kivitelezhetőnek.”

    “2008 novemberében kezdtünk egy széleskörű vizsgálatot a Premier League felépítésével kapcsolatban, ennek keretében a Bolton javaslatát is komolyabban szemügyre vesszük. Úgy tervezzük, 2010 decemberében hirdetünk eredményt.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: