• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A PL klubjai nem kérnek a skótokból  A Premier League csapatai egyértelműen elutasították az ötletet, mely szerint néhány éven belül a Celtic és a Rangers is Angliában játszhatna.

  Csalódott lehet a Celtic és a RangersAz Old Firm csapatainak Angliába hívásának ötletével a Bolton Wanderers elnöke, Phil Gartside állt elő. Több menedzser jelezte, hogy örülne a glasgow-i kluboknak, a többség mégis elutasító volt.

  Gartside másik javaslatát, mely szerint két lépcsőre kellene osztani az angol élvonalat, azonban megfontolandónak találta a Premier League testülete és komolyabban is foglalkozni fognak a felvetéssel.

  “A Bolton Wanderers benyújtott egy javaslatot, amelyen azt kérik, hogy osszuk két osztályra a Premier League-et és vonjuk be a Celticet, valamint a Rangerst is” – olvasható a Premier League közleményében.

  “A klubok nyitottak lennének az élvonal átszervezésére, de a Celtic és a Rangers meghívását nem tartják sem kívánatosnak, sem kivitelezhetőnek.”

  “2008 novemberében kezdtünk egy széleskörű vizsgálatot a Premier League felépítésével kapcsolatban, ennek keretében a Bolton javaslatát is komolyabban szemügyre vesszük. Úgy tervezzük, 2010 decemberében hirdetünk eredményt.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: