• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Martínez ködösít  A Wigan Athletic menedzsere, Roberto Martínez nem hajlandó elárulni, hogy valóban szeretné-e leigazolni Sol Campbellt januárban.

  Sol CampbellA Latics is azok közé a klubok közé tartozik, akikkel a közelmúltban szóba hozták az Arsenalban, a Tottenham Hotspurben és a Portsmouth-ban is megfordult bekket.

  Az újságírók természetesen Martínezt is megkérdezték, hogy mi igaz a megjelent hírekből, de a spanyol mester nem volt hajlandó semmi konkrétumot elárulni.

  “Hatalmas tapasztalattal rendelkezik, hiszen rengeteg időt töltött a Premiershipben. Az ilyesmit nem lehet pénzért megvenni, keményen kell dolgozni érte. Biztos vagyok benne, hogy hatalmas értéke lesz a leendő klubjának” – mondta Martínez.

  “Én mindig csak azokról a játékosokról fogok beszélni, akik már a keretünkben vannak, de azt nem tagadom, hogy szeretnénk megerősíteni a csapatunkat, erre pedig nagyszerű lehetőséget kínál a januári átigazolási időszak.”

  “Januárig megpróbálunk minél több játékost megfigyelni, hogy akkorra kiderüljön, kivel érdemes komolyabban is foglalkozni és kivel nem.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: