• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Martínez ködösít



    A Wigan Athletic menedzsere, Roberto Martínez nem hajlandó elárulni, hogy valóban szeretné-e leigazolni Sol Campbellt januárban.

    Sol CampbellA Latics is azok közé a klubok közé tartozik, akikkel a közelmúltban szóba hozták az Arsenalban, a Tottenham Hotspurben és a Portsmouth-ban is megfordult bekket.

    Az újságírók természetesen Martínezt is megkérdezték, hogy mi igaz a megjelent hírekből, de a spanyol mester nem volt hajlandó semmi konkrétumot elárulni.

    “Hatalmas tapasztalattal rendelkezik, hiszen rengeteg időt töltött a Premiershipben. Az ilyesmit nem lehet pénzért megvenni, keményen kell dolgozni érte. Biztos vagyok benne, hogy hatalmas értéke lesz a leendő klubjának” – mondta Martínez.

    “Én mindig csak azokról a játékosokról fogok beszélni, akik már a keretünkben vannak, de azt nem tagadom, hogy szeretnénk megerősíteni a csapatunkat, erre pedig nagyszerű lehetőséget kínál a januári átigazolási időszak.”

    “Januárig megpróbálunk minél több játékost megfigyelni, hogy akkorra kiderüljön, kivel érdemes komolyabban is foglalkozni és kivel nem.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: