• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Cardiff vinné Gibsont  A Cardiff City szeretné kölcsönvenni Darron Gibsont, bár nem hiszik, hogy a Manchester United hajlandó lenne megválni tőle.

  A walesiek menedzsere, Dave Jones szeretné megerősíteni csapata keretét és úgy véli, az ír tehetség rengeteget segíthetne nekik.

  Korábban már próbálta kölcsönvenni a 22 éves középpályást, de Sir Alex Ferguson akkor nemet mondott. Januárban még egy próbát tesz majd a játékos megszerzésére.

  Mivel azonban Gibson az utóbbi időben állandó tagja a Vörös Ördögök kezdőjének, nem számít pozitív válaszra.

  “Miért jönne ide Darron Gibson, ha a Manchester Unitednél is állandó játéklehetőséget kap?” – kezdte Jones.

  “Korábban már érdeklődtünk iránta, de most újra felkeresem Sir Alexet, hogy Darronról beszéljek vele. Valószínűleg ugyanazt a választ fogom kapni, mint legutóbb. Az fogja mondani, hogy hagyjam békén és lecsapja a kagylót.”

  “Darron fontos tagja lett a Unitednek és több gólt is szerzett. Jó kapcsolatban vagyok Sir Alex-szel, de nem hinném, hogy pozitív választ kapok tőle, hiszen a sérülések miatt mindenkire szüksége van.”

  “Ennek ellenére próbálkozni fogok, mert Darron neve is a listámon van. A január a képzeletbeli felezővonal, ahol erőt lehet gyűjteni a bajnokság második felére.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: