• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hughes nem bánt jól Petrovval  Martin Petrov úgy érzi, a Manchester Citytől nemrég kirúgott Mark Hughes nem bánt megfelelően vele.

  A bolgár játékos tegnap, a Stoke City ellen megszerezte a szezonbeli negyedik gólját, ezzel 2-0-s győzelemhez segítve a Cityt.

  Ez a siker sokat javított a manchesteriek önbizalmán és az új mester, Roberto Mancini is elmondhatja magáról, hogy tökéletes rajtot vett a kék mezeseknél.

  Az utóbbi napokban több City-játékos is elmondta, mennyire örül az olasz mester kinevezésének. Petrov azonban panaszos hangon nyilatkozott, mert szerinte Hughes túl keveset játszatta.

  “Nem ez a megfelelő idő arra, hogy mindent elmondjak” – mondta a középpályás.

  “Túl sok dolog történt velem az elmúlt hat hónapban. Megígérem, hogy valamikor a jövőben mindenről be fogok számolni. Nem tenne jót az új mesterünknek, ha most kitálalnék, de annyit szeretnék elárulni, hogy a korábbi edző nem bánt jól velem.”

  “Én egy egyszerű labdarúgó vagyok, nem tehetek mást, minthogy keményen dolgozom a pályán. Remélem a mostani gólom után nem kerülök a kispadra, mert ebben a szezonban eddig mindig ez történt.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: