• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Buzsáky megharcol a helyéért



    Buzsáky Ákos egyelőre nem tagja a Queens Park Rangers kezdőcsapatának, de a magyar légiós mindent megtesz, hogy ezen változtasson.

    A 29 éves középpályás hat év angliai légióskodás után végre a Premier League-ben is kipróbálhatja magát, de Neil Warnock vezetőedző irányítása alatt már nem olyan fontos tagja a QPR-nak, mint korábban volt.

    A korábban a Sheffield Unitedet is dirigáló edző a 10-es mezt is elvette Buzsákytól, és a Cardiff Citytől érkező Jay Bothroydnak adta azt.

    “Természetesen nem esett jól, hogy elvették a mezszámomat, de nem tehettem semmit. Hiába emeltem volna fel a hangom a döntés ellen, abból sem jöhettem volna ki jól” – kezdte a korábbi MTK-játékos.

    “Neil Warnock jelenleg nem számol velem a kezdők között. Nem érzem rosszul magam emiatt, de beletörődni sem fogok, mindent el fogok követni, hogy visszaszerezzem a helyemet a csapatban.”

    A londoniak a tervek szerint a Bolton Wanderers ellen kezdenék meg bajnoki szereplésüket, de az angliai zavargások miatt elképzelhető, hogy elhalasztják a találkozót.

    Forrás: Nemzeti Sport




    Témakör:
    Magyar vonatkozású hírek, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: