• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Buzsáky megharcol a helyéért  Buzsáky Ákos egyelőre nem tagja a Queens Park Rangers kezdőcsapatának, de a magyar légiós mindent megtesz, hogy ezen változtasson.

  A 29 éves középpályás hat év angliai légióskodás után végre a Premier League-ben is kipróbálhatja magát, de Neil Warnock vezetőedző irányítása alatt már nem olyan fontos tagja a QPR-nak, mint korábban volt.

  A korábban a Sheffield Unitedet is dirigáló edző a 10-es mezt is elvette Buzsákytól, és a Cardiff Citytől érkező Jay Bothroydnak adta azt.

  “Természetesen nem esett jól, hogy elvették a mezszámomat, de nem tehettem semmit. Hiába emeltem volna fel a hangom a döntés ellen, abból sem jöhettem volna ki jól” – kezdte a korábbi MTK-játékos.

  “Neil Warnock jelenleg nem számol velem a kezdők között. Nem érzem rosszul magam emiatt, de beletörődni sem fogok, mindent el fogok követni, hogy visszaszerezzem a helyemet a csapatban.”

  A londoniak a tervek szerint a Bolton Wanderers ellen kezdenék meg bajnoki szereplésüket, de az angliai zavargások miatt elképzelhető, hogy elhalasztják a találkozót.

  Forrás: Nemzeti Sport
  Témakör:
  Magyar vonatkozású hírek, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: