• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Gibson szeretne bizonyítani  A Manchester United játékosa, Darron Gibson tudja, nem lesz sok olyan alkalma a bizonyításra mint a Middlesbrough elleni találkozó, ezért szeretné megmutatni, hogy mire is képes valójában.

  Sir Alex Ferguson minden bizonnyal kezdőként számol majd a húsz esztendős ír középpályással Gareth Southgate csapata ellen. Tavaly a Manchester United hamar búcsúzott a sorozattól miután meglepő, 2-0-ás vereséget szenvedtek a Coventry City együttesétől az Old Traffordon.

  Gibson nem lépett pályára azon a mérkőzésen és most sem szeretné megtapasztalni a kieséssel járó csalódottságot: “Mindenki rendkívüli módon le volt hangolva a Coventry ellen elveszített meccs után. Az idei szezonban minden sorozatban szeretnék a lehető legtovább eljutni.”

  A fiatal középpályás úgy érzi, hogy az utóbbi időben rengeteg tapasztalatra tett szert az első csapatnál, melynek köszönhetően játéka egy új szintre lépett. Mindezt a gyakorlatban is lehetősége lesz bebizonyítani a Boro ellen.

  “Rájöttem, hogy az idő előrehaladtával egyre jobb és jobb leszek. A magyarázat nagyon egyszerű; a világ legjobb játékosaival dolgozom együtt minden áldott nap.”

  “Azzal is tanulok, ha csak nézem őket – olyan dolgokat csinálnak az edzésen, hogy csak azt tudom mondani, ‘wow’. Az összes idősebb játékos segített nekem: akárkit hívtam félre, mindig szívesen adott nekem pár új tanácsot.”

  Forrás: ManUtdFanatics.hu
  Témakör:
  Egyéb kupák

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: