• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gibson szeretne bizonyítani



    A Manchester United játékosa, Darron Gibson tudja, nem lesz sok olyan alkalma a bizonyításra mint a Middlesbrough elleni találkozó, ezért szeretné megmutatni, hogy mire is képes valójában.

    Sir Alex Ferguson minden bizonnyal kezdőként számol majd a húsz esztendős ír középpályással Gareth Southgate csapata ellen. Tavaly a Manchester United hamar búcsúzott a sorozattól miután meglepő, 2-0-ás vereséget szenvedtek a Coventry City együttesétől az Old Traffordon.

    Gibson nem lépett pályára azon a mérkőzésen és most sem szeretné megtapasztalni a kieséssel járó csalódottságot: “Mindenki rendkívüli módon le volt hangolva a Coventry ellen elveszített meccs után. Az idei szezonban minden sorozatban szeretnék a lehető legtovább eljutni.”

    A fiatal középpályás úgy érzi, hogy az utóbbi időben rengeteg tapasztalatra tett szert az első csapatnál, melynek köszönhetően játéka egy új szintre lépett. Mindezt a gyakorlatban is lehetősége lesz bebizonyítani a Boro ellen.

    “Rájöttem, hogy az idő előrehaladtával egyre jobb és jobb leszek. A magyarázat nagyon egyszerű; a világ legjobb játékosaival dolgozom együtt minden áldott nap.”

    “Azzal is tanulok, ha csak nézem őket – olyan dolgokat csinálnak az edzésen, hogy csak azt tudom mondani, ‘wow’. Az összes idősebb játékos segített nekem: akárkit hívtam félre, mindig szívesen adott nekem pár új tanácsot.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Egyéb kupák

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: