• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gibsonnak tökéletes napja volt a Derby ellen



    A Manchester United Derby County elleni 4-1-es sikere során Darron Gibson is gólt szerzett. A játékos olyan jól teljesített, hogy őt választották a meccs legjobbjává.

    Darron GibsonAz ír válogatott játékos újabb magabiztos teljesítménnyel rukkolt elő, ráadásul ő szerezte a United második gólját is.

    A 4-1-es FA kupa siker után Sir Alex Ferguson megerősítette, hogy Gibson a teljesítményével bebiztosította helyét a Ligakupa döntőben, amit a középpályás már alig vár.

    “Jó sorozatom volt a Ligakupában ebben a szezonban, minden meccsen játszottam és már nagyon várom a finálét” – mondta Gibson a MUTV-nek.

    “Úgy gondolom, megérdemeltük a győzelmet a Derby ellen és boldog vagyok, hogy felkerültem a góllövők közé. Keményen dolgozom az edzéseken, hogy többször kerüljek gólhelyzetbe és többször lőjek kapura. Örülök, hogy betaláltam, de a legfontosabb dolog, hogy továbbjutottunk.”

    Mivel a Vörös Ördögöknek számos jó képességű középpályása van, akik mindnyájan játszani szeretnének, ezért Gibson időnként kevesebbszer jut lehetőséghez, de a 21 éves játékos nem csalódott, akár középső középpályásként, akár jobb szélsőként kap lehetőséget, próbál élni vele.

    “Középső középpályás az én eredeti posztom és nyilván magabiztosabbnak érzem ott magam. De nem bánom, ha a jobb szélen kell szerepelnem, egyszerűen csak boldog vagyok, ha a pályán lehetek!”

    “Nagyszerű csapatunk és fiatal játékosaink vannak, akik ha beállnak, akkor élnek a lehetőséggel. Remélhetőleg ez folytatódik és segíthetjük a csapatot jól teljesíteni.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    F.A. Kupa

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: