• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Tevez: “Nem fogok távozni”



    Carlos Tevez elmondta, jól érzi magát a Manchester Unitednél annak ellenére, hogy Dimitar Berbatov érkezésével megnehezült a dolga a csapata kerülést illetően.

    Az argentin csatár fontos tagja volt a tavaly bajnokságot és BL-t nyerő Unitednek, de az utóbbi hetekben leginkább csak a cserepadon kezdett, mivel Sir Alex Ferguson a Wayne Rooney-Dimitar Berbatov csatárkettőst játszatta.

    Tevez kétéves kölcsönszerződése a szezon végén jár le, így akár távozhatna is, ha nem véglegesítené kontraktusát a Vörös Ördögökkel, de őt saját elmondása szerint nem foglalkoztatja a klubváltás gondolata.

    “Ez a szezon talán az eddigi legnehezebb és nekem sincs könyű dolgom, ha be akarok kerülni a csapatba. Nem egyszerű Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney vagy Dimitar Berbatov fölé kerekedni.” – mondta a dél-amerikai csatár.

    “A Unitednek van a legerősebb támadósora Angliában. A menedzser úgy döntött, hogy nem játszat minket egyszerre. Szeretnék többet játszani és a mester tudja ezt.”

    “Egyáltalán nincs problémám vele, meg is beszéltük a dolgot. Egyáltalán nem szeretném elhagyni a csapatot, nyugodt vagyok.”

    “Megbízom a menedzserben és ő is bennem. Ebben a sportban nagyon fontos a türelem.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: