• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Tevez: “Nem fogok távozni”  Carlos Tevez elmondta, jól érzi magát a Manchester Unitednél annak ellenére, hogy Dimitar Berbatov érkezésével megnehezült a dolga a csapata kerülést illetően.

  Az argentin csatár fontos tagja volt a tavaly bajnokságot és BL-t nyerő Unitednek, de az utóbbi hetekben leginkább csak a cserepadon kezdett, mivel Sir Alex Ferguson a Wayne Rooney-Dimitar Berbatov csatárkettőst játszatta.

  Tevez kétéves kölcsönszerződése a szezon végén jár le, így akár távozhatna is, ha nem véglegesítené kontraktusát a Vörös Ördögökkel, de őt saját elmondása szerint nem foglalkoztatja a klubváltás gondolata.

  “Ez a szezon talán az eddigi legnehezebb és nekem sincs könyű dolgom, ha be akarok kerülni a csapatba. Nem egyszerű Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney vagy Dimitar Berbatov fölé kerekedni.” – mondta a dél-amerikai csatár.

  “A Unitednek van a legerősebb támadósora Angliában. A menedzser úgy döntött, hogy nem játszat minket egyszerre. Szeretnék többet játszani és a mester tudja ezt.”

  “Egyáltalán nincs problémám vele, meg is beszéltük a dolgot. Egyáltalán nem szeretném elhagyni a csapatot, nyugodt vagyok.”

  “Megbízom a menedzserben és ő is bennem. Ebben a sportban nagyon fontos a türelem.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: