• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Az Arsenal ajánlatot készül tenni Smallingra!  Az ágyúsok újra érdeklődnek az angol védő iránt, mivel januárban Wenger meg akarja erősíteni a hátsó szekciót.Smalling
  A londoniak már a nyáron is gondolkodtak a játékos leigazolásán, viszont végül nem tettek ajánlatot, annak ellenére, hogy Thomas Vermaelen a Barcelonaba igazolt.
  Smalling, akinek 2016ban jár le a szerződése, 10 millió font körüli összegért távozhat, ha Louis van Gaal el akarja adni őt.
  Az ágyúsok gond nélkül állnák a játékos jelenlegi 52 ezer fontos heti fizetését, mivel Wengert lenyűgözte Smalling sokoldalúsága.
  Az egykori Fulham játékos játszhat középen, de a jobb szélen is, ami jól jöhet a csapatnak, amely januárban mindenképpen meg akarja erősíteni a sérülések által megtizedelt szekciót.
  Nacho Monreal és Mathieu Debuchy is lehet, hogy 3 hónapig hiányozhat, és Wenger pénteken elmondta azt, hogy nagyon nehéz lett volna a nyáron találni valakit a helyükre.
  A sérülések miatt a Southamptontól igazolt, 19 éves Calum Chambers rendszeres kezdő, és a korábban még ki nem próbált jobbszélső, Hector Bellerin is lehetőséget kap.
  A United augusztusban még hosszabbítani akart Smallinggal, viszont az Arsenal érdeklődése miatt még gondolkodnak ezen, lévén, hogy Smalling csak Phil Jones, Jonny Evans és Marcos Rojo mögött áll a választási sorrendben.
  Az Arsenal érdeklődése beleillik a csapat jelenlegi stratégiájába, mivel az ágyúsok a nyáron leigazolták a fiatal angol Chamberst 16 millió fontért, valamint a Unitedos Danny Welbecket.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: