• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Strootmanra cserélné Matat a Manchester United!  A jelentések szerint Louis van Gaal Juan Matat adná januárban az AS Romanak Kevin Strootmanért.Strootman
  Az új menedzser saját embereit akarja a csapathoz, és már 7 játékos érkezett, így jött Ander Herrera, Daley Blind, és Angel di Maria a középpályára.
  Mata 37 millió fontért érkezett januárban a Chelseatől, még David Moyes vezetése alatt, viszont Di Maria érkezése lévén kérdéses a spanyol jövője az Old Traffordon, annak ellenére, hogy 7 gólt szerzett utóbbi 9 meccsén.
  A Juventus is érdeklődik Mata iránt, de a Roma veszi várhatóan kölcsön őt, opcióval, mivel a United az örök város csapatától akarja leigazolni Strootmant.
  A rómaiak sportvezetője, Walter Sabatini elmondta, hogy a most még sérült Strootman nem eladó.
  “Nagyszerű játékos, és az eladásáról szóló híreket csak más csapatok gerjesztik,”mondta Sabatini csütörtökön.
  “Meg akarjuk tartani őt, mivel ő a csapat erőssége. Reméljük ereje teljében tér vissza, mivel nagy szerepet játszott az elmúlt szezonban.
  “Én soha sem mondtam azt, hogy Strootman eladó. Kaptunk ajánlatokat, viszont mi meg akarjuk tartani őt, de nem tudom mi lesz a jövőben.”
  A római csapat 79 millió fontos árat szabott mondott júliusban, viszont várhatóan egy korrekt árat szab meg akkor, hogyha a helyébe érkezik az áldozati bárány, Mata.

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: