• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Arsavint nem lehet elcsábítani az Ágyúsoktól  Az Arsenal januárban igazolt középpályása, Andrej Arsavin elmondta, bármekkora fizetést ígérhetnek neki, nem fogja elhagyni a londoni gárdát.

  Andrej ArsavinAz orosz válogatott kiválósága hosszú tárgyalások után végül 15 millió font ellenében igazolt télen a Zenit Szentpétervártól az Ágyúsokhoz.

  Arsavin a Premier League követelményeihez képest gynge fizikai állapotban került az angol fővárosba, azóta viszont sikerült bebizonyítania, hogy helye van Arsene Wenger csapatában.

  A Blackburn Rovers 4-0-s legyőzése során meg is szerezte első gólját az Arsenalban. A 27 éves játékos egyik nyilatkozatában elmondta, semmi pénzért nem hagyná el csapatát.

  “Az Arsenalnál otthon érzem magam. Mindent nagyon szeretek itt, a barátságos légkört, a segítőkész és tapasztalt menedzsert és a remek szurkolókat. Soha nem hagynám el ezt a csapatot, bármennyit is fizetnének” – mondta Arsavin.

  “Az, hogy negyedikek vagyunk a Premier League-ben, az egész csapat érdeme, nem csak az enyém. Remélem, hamarosan nagy sikereket élhetek meg ezzel a klubbal.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: