• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Arsavin: “A PL keményebb, mint gondoltam”  Andrej Arsavin nem gondolta volna, hogy ennyire kemény a Premier League, de mindent el fog követni, hogy bajnok legyen az Arsenal.

  Az orosz válogatott sztár 2009 januárjában a Zenyittől igazolt az Ágyúsokhoz, ahol azóta sikerült megkedveltetnie magát a szurkolókkal.

  Eddigi 27 bajnokiján 12 gólt szerzett, így azt lehet mondani, hogy sikerült beilleszkednie, de bevallotta, nagyon nehéz volt felvenni az angol élvonal ritmusát.

  “Mielőtt Angliába jöttem volna azt hittem, jóval könnyebb dolga van annak, aki egy nagy csapatban játszik” – mondta Arsavin a Sky Sportsnak.

  “Ez azonban nem igaz, még akkor sem, ha a Burnley vagy a Wolverhampton ellen kell játszani. Nincs időd forgolódni, cselezgetni, ha kétszer egymás után labdába tudsz érni, már szerencsésnek érezheted magad.”

  “Több lehetőségünk is volt, hogy felzárkózzunk az éllovasok mögé, de nem használtuk ki őket, ami miatt csalódott vagyok. Ha innentől kezdve megnyerjük a meccseinket és nem vesztünk feleslegesen pontokat, lehet esélyünk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: