• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Moyes reálisnak tartja csapata helyezését  David Moyes szerint az Everton eddigi teljesítménye alapján sem jobb, sem rosszabb helyezést nem érdemel a mostaninál.

  Sokan úgy érzik, a Stolverkosok túl jók ahhoz, hogy a 15. helyen álljanak, mindössze két pontra a kieső helyektől, de Moyes nem ért egyet velük.

  A kék mezesek szombaton a Sunderland otthonába látogatnak, hétfőn pedig a Burnleyt fogadják, így lesz lehetőségük javítani jelenlegi helyzetükön.

  “Mostanra nagyjából kirajzolódtak az erőviszonyok és képet kaptunk arról, hogy bizonyos csapatok hol lesznek a bajnokság végén. Sejteni lehet, hogy ki fog az élbolyban végezni és ki fog a kiesés ellen küzdeni” – mondta a skót szakember.

  “Nekünk az a legfőbb feladatunk, hogy bebiztosítsuk a bennmaradásunkat, mert jelenleg nagyon közel vagyunk a tűzhöz. A formánk sokat javult, de a pontok még váratnak magukra. Önbizalmat meríthetünk a Spurs és a Chelsea elleni döntetlenekből. A Birmingham ellen jól játszottunk, győzelmet érdemeltünk volna.”

  “Karácsony tájékán a dolgok nagyon gyorsan változhatnak, mert ilyenkor nagyon sűrű a program. Szeretnénk előrébb lépni, de nem mondom, hogy nem érdemlünk ilyen rossz helyezést. Ahhoz már túl régóta tart a bajnokság, hogy a véletlenre vagy a rossz szerencsére hivatkozzunk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: