• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ancelotti nem vesz csatárokat  A Chelsea menedzsere, Carlo Ancelotti semmiképpen sem szeretne új csatárokat igazolni januárban.

  Az Afrikai Nemzetek Kupája miatt a Kékek kénytelenek lesznek olyan játékosokat nélkülözni, mint Didier Drogba, Salomon Kalou és John Obi Mikel.

  Így nem meglepő, hogy több csatárral is szóba hozták őket, leggyakrabban az Atletico Madrid kiválóságával, Sergio Agüeróval kapcsolatban merül fel a nevük.

  Az argentin csatár a hírek szerint örül a Chelsea érdeklődésének, de Ancelotti nem tervezi támadójátékosok leigazolását a téli átigazolási időszakban.

  “Teljesen őszinte vagyok, nem fogok csatárokat venni januárban. Előbb szaladgálnék meztelenül a hóban” – mondta az olasz szakember.

  “Bízom Fabio Boriniben és Daniel Sturridge-ben, így nincs szükségünk új támadókra. Januárban hatalmas lehetőséget kapnak, hogy megmutassák a képességeiket.”

  “Az egyetlen probléma, hogy nagyon fiatalok, de elég merészek vagyunk ahhoz, hogy pályára küldjük őket. Nem hiszem, hogy ez kockázatos lenne, akkor kockáztatnánk, ha tehetségtelenek lennének.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: