• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mancini figyelmeztette a sztárokat  Roberto Mancini a Manchester City minden egyes játékosát alaposan szemügyre fogja venni, még a sztárok sem vehetnek semmit biztosra.

  Az olasz mester csak néhány napja a City menedzsere, de máris rengeteg pletyka kapott szárnyra arról, hogy kit igazol ls és kit ad el januárban.

  A következő tíz napban nem kevesebb, mint négy meccs vár a manchesteriekre, így Mancininek lesz alkalma megfigyelni, hogy hol kell megerősítenie új csapatát.

  Minden játékos képességeiről szeretne meggyőződni, még az sem biztos, hogy Kolo Touré marad a csapatkapitány.

  “Jelenleg nem az a legfontosabb feladatom, hogy kiválasszam a kapitányt. Rengeteg nagyszerű, válogatott játékos van a keretben. Egyelőre Kolo Touré viseli a karszalagot” – mondta a korábbi Inter-mester.

  “Szeretnék egy pillantást vetni a játékosaimra, mielőtt eldöntöm, hogy melyik poszton van szükség erősítésre és melyiken nincs.”

  “Egyelőre nem tudom megmondani, hogy aktívak leszünk-e januárban vagy sem. Tourét és Emmanuel Adebayort egy időre elveszítjük az Afrikai Nemzetek Kupája miatt és van néhány sérültünk is. Majd meglátjuk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk:
  Újabb cikk: