• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Sturridge pótolhatja az afrikaiakat  Michael Ballack szerint a Chelsea nem fogja megszenvedni Didier Drogba és Solomon Kalou hiányát, mivel Daniel Sturridge képes lesz pótolni őket.

  A Kékeknek egy ideig nélkülözniük kell majd afrikai kiválóságaikat, akik válogatottjaikat fogják képviselni az Afrikai Nemzetek Kupáján.

  A londoniak német középpályása, Ballack biztos benne, hogy a fiatal Sturridge képes lesz segíteni Nicolas Anelkának a támadások befejezésében, amíg Drogbáék vissza nem térnek.

  “Igen, képes lesz rá, képesnek kell, hogy legyen rá. Természetesen hiányozni fog Didier és Solomon, Nicolas lesz az első számú csatárunk, ezért reméljük, semmi nem történik vele addig. Nem volt túl jó formában az utóbbi hetekben, de remélhetőleg újra beindul” – mondta Ballack.

  “Daniel még nagyon fiatal, de jó esélye van rá, hogy bebizonyítsa, mire képes. Nagyon tehetséges, ezért is van a Chelsea-nél.”

  “Eddig kissé szerencsétlen volt a sérüléseket illetően, de a legjobbkor épült fel, hiszen hamarosan hatalmas lehetőség adódik előtte.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: