• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Négy meccsre eltiltották Mascheranót  A Portsmouth elleni kiállítása után az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) négy mérkőzésre eltiltotta a Liverpool középpályását, Javier Mascheranót.

  Az argentin válogatott kapitánya szabálytalansága után azonnal piros lapot kapott a 2-0-s liverpooli vereséggel végződő meccsen. Az FA úgy döntött, további négy meccsre eltiltja. Már másodszor fordul elő a szezon során, hogy a ‘Pool eltiltás miatt nem számíthat a dél-amerikaira.

  Mascheranónak ki kell hagynia a Wolverhampton Wanderers, az Aston Villa és a Tottenham Hotspur elleni bajnokikat, valamint a Reading elleni FA Kupa-meccset.

  Valószínűleg amúgy sem tudna pályára lépni néhányon a fenti találkozók közül, mivel a Pompey ellen térdszalagsérülést szenvedett. Kiállítása után csak segítséggel tudta elhagyni a pályát.

  Rafa Beníteznek most azt kell eldöntenie, hogy Steve Gerrardot rendelje-e egy kicsit hátrébb vagy vesse be a nyáron 20 millió fontért igazolt Alberto Aquilanit, aki még nincs csúcsformában korábbi sérülése miatt.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: