• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ballack nem siettet semmit  A Chelsea német középpályása, Michael Ballack elmondta, nem fog kapkodni a szerződéshosszabbítását illetően, bár már csak egy év van hátra jelenlegi kontraktusából.

  A Kékek legtöbb játékosa már megkezdte a felkészülést a következő szezonra, de Ballack jelenleg Németországban piheni ki az elvesztett EB-döntő fáradalmait.

  A 31 éves játékos csak néhány hét múlva tér vissza Londonba, de szerinte így is sok ideje lesz arra, hogy meghosszabbítsa kontraktusát csapatával.

  “A jelenlegi szerződése 2009-ig szól és van benn egy záradék, mely alapján további egy évre automatikusan meghosszabbítható, tehát nincs szükség kapkodásra.” – mondta Ballack.

  “Egyelőre várunk és majd meglátjuk, hogy mi lesz.”

  Annak ellenére, hogy tavaly a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is elvesztette a Chelsea a Manchester Uniteddel szemben, a német válogatot középpályás úgy gondolja, mostani csapatában nagyszerű sikerek várnak rá.

  “A Chelsea-nek új igazolások nélkül is remek kerete lenne, mely a favoritok között lenne minden sorozatban.”

  “Ez természetesen azt jelenti, hogy jövőre ismét mindent megteszünk a BL-győzelemért. Ez az oka, hogy a Chelsea-hez igazoltam. A világ legerősebb bajnokságában szerepelhetek hétről hétre a világ egyik legjobb csapatában.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: