• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Neville: “Az első négy a cél!”  Phil Neville szerint az Evertonnak még mindig van esélye kvalifikálnia magát a Bajnokok Ligájába a rendkívül rossz kezdés ellenére.

  David Moyes csapata már a Ligakupából és az UEFA-kupából is kiesett, a bajnokságban pedig ők az egyetlen csapat, mely eddigi három hazai meccsét kivétel nélkül elvesztette és ezek alatt nyolc gólt kapott.

  A jelenlegi forma alapján csak egy szép álom lehet a liverpooliak számára az első négybe kerülés, de Neville szerint még bőven van esélyük javítani.

  “Tavaly talán azért nem tudtuk magunk mögé utasítani a Liverpoolt, mert túl sokat játszottunk a kupameccsekkel együtt.” – mondta a korábbi Manchester United-játékos.

  “Idén tehát már nem lehetnek ilyen kifogásaink. Most még meglehetősen rossz helyen állunk, de van esélyünk elérni a negyedik helyet.”

  “Ennek a célnak kell a szemünk előtt lebegnie. Ha nem vesszük komolyan, hogy sikerülhet, akkor máris pakolhatunk és befejezettnek tekinthetjük a szezont.”

  “A menedzser biztosan nem fogja hagyni, hogy lemondjunk erről a célról. Néhány győzelem és máris ott leszünk az esélyesek között.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: