• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Neville: “Az első négy a cél!”



    Phil Neville szerint az Evertonnak még mindig van esélye kvalifikálnia magát a Bajnokok Ligájába a rendkívül rossz kezdés ellenére.

    David Moyes csapata már a Ligakupából és az UEFA-kupából is kiesett, a bajnokságban pedig ők az egyetlen csapat, mely eddigi három hazai meccsét kivétel nélkül elvesztette és ezek alatt nyolc gólt kapott.

    A jelenlegi forma alapján csak egy szép álom lehet a liverpooliak számára az első négybe kerülés, de Neville szerint még bőven van esélyük javítani.

    “Tavaly talán azért nem tudtuk magunk mögé utasítani a Liverpoolt, mert túl sokat játszottunk a kupameccsekkel együtt.” – mondta a korábbi Manchester United-játékos.

    “Idén tehát már nem lehetnek ilyen kifogásaink. Most még meglehetősen rossz helyen állunk, de van esélyünk elérni a negyedik helyet.”

    “Ennek a célnak kell a szemünk előtt lebegnie. Ha nem vesszük komolyan, hogy sikerülhet, akkor máris pakolhatunk és befejezettnek tekinthetjük a szezont.”

    “A menedzser biztosan nem fogja hagyni, hogy lemondjunk erről a célról. Néhány győzelem és máris ott leszünk az esélyesek között.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: