• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Corluka: “Túl jók vagyunk, hogy utolsók legyünk”



    Vedran Corluka szerint a Tottenham Hotspur túl jó csapat ahhoz, hogy utolsó helyen álljon, de biztos benne, hogy minden megváltozik, ha meglesz az első győzelem.

    A horvát válogatott védő arra figyelmeztette csapatát, hogy hamarosan győzelemsorozatba kell kezdenie, ha nem szeretné, hogy a rossz kezdet az egész szezont elrontsa.

    A Spurs jelenleg a tabella legalján tanyázik az eddig gyűjtött mindössze két pontjával. A londoni gárda 34 éve nem kezdte ilyen szörnyen a bajnokságot.

    A sportlapok már Juande Ramos állásának biztonságát is megkérdőjelezték, de Corluka biztos benne jól döntött, amikor nyáron a Tottenhamhez igazol.

    “Mindenki azt várta, hogy a Wigan ellen végre nyerni fogunk, de csak egy pontot szereztünk, természetesen ez minket is bánt.” – mondta a bekk.

    “Keményen dolgoztunk, de nem volt szerencsénk. Természetesen nem tettünk eleget a győzelemért, mert akkor három pontot kaptunk volna. Folytatnunk kell a kemény munkát és akkor jönni fognak az eredmények.”

    “Jó csapatunk van, túl jó ahhoz, hogy a Premier League utolsó helyén álljon. Csak egy győzelemre van szükségünk, hogy magunkhoz térjünk és utána már minden rendben lesz.”

    “Nincs azonban sok időnk, hogy megszerezzük azt a bizonyos győzelmet. Hamar vissza kell térnünk a helyes útra, különben nagyon nehéz dolgunk lesz. Nem csak egy, hanem egy sor győzelemre van szükségünk.”

    “Nem számít, hogy melyik sorozatról van szó, nyernünk kell. Természetesen jelenleg az önbizalmunk nem jár az egekben, ezen csak a jó eredmények segíthetnek.”

    “Ha hiszünk magunkban, jönni fognak az eredmények és elfoglalhatunk egy olyan helyezést a tabellán, ami jobban illik a képességeinkhez.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: