• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Burnley a harmadik feljutó  Wade Elliott első félidőben lőtt szépségdíjas gólja elég volt ahhoz, hogy a Burnley legyőzze a Sheffield Unitedet a másodosztály rájátszásának döntőjében.

  Wade Elliott és Robbie BlakeA Burnley úgy vágott neki a mindent eldöntő találkozónak, hogy a bajnokság során kétszer már legyőzte a Sheffieldet, így minden okuk megvolt a bizakodásra.

  Ezúttal is Owen Coyle csapata diadalmaskodott. A találkozó egyetlen gólját Wade Elliott lőtte, a tizenhatos előteréből. A feljutás mellett a Vörösborosok becenévre hallgató klub a győzelemmel járó 60 millió fontos pénzdíjnak is örülhetnek.

  A United képtelen volt igazán veszélyes helyzetet kialakítani Brian Jensen kapuja előtt. A 68. percben akár büntetőt is kaphattak volna, de Mike Dean játékvezető továbbot intett.

  A Pengések még rosszabb helyzetbe kerültek, mikor a bíró 80 percnyi játék után egy kezezés miatt másodszor is felmutatta a sárgát Jamie Wardnak.

  A piros-fehérek még egy utolsó rohamot indítottak az utolsó percekben, de a Burnley nem kapott gólt, így 1976 után először ismét az élvonalban indulhatnak majd.
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: