• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Szép játékkal nyert az Arsenal



    A nap utolsó meccsén az Arsenal szép játékkal, hátrányból fordítva 3-1-re verte a Bolton Wandererst idegenben.

    Nagy volt az öröm a Reebok Stadiumban a meccs 14. percében, hiszen Joey O’Brien szöglete után Kevin Davies a kapuba fejelte a labdát.

    Ezután viszont nagy erőket mozgósítottak az Ágyúsok, a 20. perc környékén kétszer egymás után is kapufáig jutottak, előbb Emmanuel Adebayor, majd Alexandre Song találta el a lécet.

    A 26. percben a londoniak mezőnyfölénye góllá érett, Ebouét ünnepelte a szurkolók piros-fehérbe öltözött része. A Bolton még magához sem tért a bekapott gól után, Nicklas Bendtner máris az Arsenal javára fordította a meccset (27. perc).

    Az iram ezt követően alábbhagyott, mindkét oldalon akadtak elszórva helyzetek. A Wanderers egyenlíthetett volna a csereként beálló Ricardo Vaz Te révén, de a portugál lövését Manuel Almunia parádésan, a földön fekve fogta.

    A mérkőzés a 87. percben dőlt el, amikor Adebayor a szélről begurította a labdát, ami a kapu előtt elgurulva Denilsonhoz került, aki nem hibázott.

    Ezzel a győzelemmel jelenleg Arsene Wenger csapata áll az élen, a Chelsea azonban visszaveheti első helyét, ha holnap legyőzi a Manchester Unitedet.




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: