• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Angol parádé a BL-ben



    Tegnap a Manchester United és az Arsenal is fölényesen nyerte a maga meccsét, előbbi a Celticet, utóbbi a Fenerbahcét győzte le.

    A brit rangadón a United már az első percektől kezdve szorongatta ellenfelét, de egy-két alkalommal a skótok is veszélyeztettek nagyszerű kontráikkal. A Vörös Ördögök végül 3-0-ra nyertek.

    Az első gól a 30. percben született, Dimitar Berbatov érdekes mozdulattal juttatta a hálóba a labdát. A visszajátszások alapján lesen volt, de a partjelző nem lengetett. Az 50. percben kétgólosra nőtt az angolok előnye, amikor is Cristiano Ronaldo hatalmas bombát küldött kapura szabadrúgásból, Artur Boruc védett, de a labda Berbatov elé került, aki az üres kapuba pofozta azt. A visszajátszászosokon jól látni, hogy a bolgár ismét lesen volt.

    A végeredményt a 76. percben Wayne Rooney állította be, aki már előtte is szerzett egy gólt, de azt les miatt érvénytelenítették, ekkor is tévedett a partjelző.

    Az Arsenal a török óriás Fenerbahce otthonába utazott. A londoniak magabiztos játékkal 5-2-re nyertek.

    Az Ágyúsok hamar megmutatták, hogy nem egy pontért érkeztek, Emmanuel Adebayor (9. perc) és Theo Walcott (11. perc) góljával már a találkozó elején 2-0 arányban vezettek.

    A 20. minutumban visszatértek a török remények, amikor Güiza szabadrúgása Mikael Silvestrén irányt változtatva a kapuban landolt. Két percig tartott a bizakodás, Diaby ugyanis ismét kétgólsra növelte az angol előnyt.

    A 31. percben ismét izgalmassá tehete volna a meccset a Fener, de les miatt érvénytelenítették a góljukat. A második játékrész elején Song góljával végképp eldöntötte a három pont sorsát az Arsenal. Güiza lőtt még egy gólt a 77. percben, de az utolsó pillanatokban Aaron Ramsey is betalált, így háromgólos különbséggel nyertek a vendégek.

    További eredmények:

    Villarreal 6-3 Aalborg

    Bayern München 3-0 Fiorentina

    Steaua Bukarest 3-5 Olympique Lyon

    FC Porto 0-1 Dynamo Kijev

    Juventus 2-1 Real Madrid

    Zenit Szentpétervár 1-1 BATE Boriszov




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: