• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Újabb Arsenal vereség  Két góllal is vezettek az Ágyúsok mégis vereséggel távoztak a Wigan otthonából. Ezzel a bajnoki első helyet el is felejthetik Wenger fiai.

  A mérkőzés félidejében már kész tényként kezelték az Arsenal győzelmét, hiszen 2-0-ra vezettek. Az Ágyúsok közül először a fiatal klasszis Theo Walcott talált be, egy pazar indítást kővetően. Majd egy szöglet után Silvestre fejelte a hálóba a játékszert. Ezek után ki merte volna azt hinni, hogy a Wigan hagyja el a pályát győztesként?

  Pedig így történt, méghozzá 11 perc alatt fordítottak a kék mezesek. A mérkőzés 80. percében Watson vette be Almunia kapuját, majd Bramble egalizálta ki a mérkőzés állását egy szöglet után. A gólhoz hozzá tartozik, hogy Almunia hibájából született, mivel a szöglet elvégzése után pontosan a kezébe hullott a labda, amit kiejtett pont az akkor érkező Bramble fejére. A harmadik Wigan gól a mérkőzés 91. percében esett, amikor is N’Zogbia  egy csodálatos lövést követően talált a hálóba. 3-2.

  Ezzel a vereséggel az Arsenal gyakorlatilag kiesett a bajnoki címért folyó harcból, ugyan is a Chelsea már 6 ponttal áll előttük a tabella első helyén és már csak három forduló van hátra a Premier Liga kiírásából.
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: