• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rövid összefoglalók a mai meccsekről



    Ma négy meccs került megrendezésre a Premier Ligában, lássuk, hogyan alakultak és milyen végeredménnyel zárultak ezek!

    Az Arsenal arra készült, hogy ma az élre áll, de ez nem sikerült, mivel 1-1-es döntetlent játszottak a Sunderland otthonába. Végül még ők örülhettek az egy pontnak.

    Úgy tűnt, a Fekete Macskák megnyerték a meccset, amikor Grant Leadbitter sistergős bombája a felsőlécről a kapuba vágódott. Arsene Wenger csapata azonban az utolsó utáni pillanatban egyenlített, amikor Cesc Fabregas egy szöglet után a kapuba fejelt.

    A meglehetősen eseménytelen Wigan Athletic-Middlesbrough meccset egy késői góllal végül a vendégek nyerték 1-0 arányban.

    A JJB Stadium közönsége alig láthatott helyzetet a 90 perc alatt, már mindkét csapat szurkolótábora beletörődött, hogy csapatuk egy-egy ponttal távozik majd az unalmas meccs után, amikor Jeremie Aliadiere remekül ugrott ki a 89. minutumban és a kapus mellett a hálóba gurított.

    A West Bromwich Albion és a Fulham összecsapása sem kényeztette el a nézőket, de a találkozó néhol egész színvonalas játékot hozott. Végül a birminghamiek nyertek 1-0-ra.

    A 61. percben egy balról érkező szöglet okozott zavart a Fulham tizenhatosán belül, melyet Roman Bednar használt ki és a kapuba pofozta a labdát.

    Legkésőbb a Blackburn Rovers-Manchester United mérkőzés kezdődött. A szakadó esőben lejátszott meccset a Vörös Ördögök 2-0 arányban megnyerték.

    A két csapat a 31. percig gyűrte egymást, amikor egy beadás után Wes Brown éles szögből érdekes mozdulattal, szinte a tarkójával fejelt a kapuba. A második és egyben utolsó találat már szándékosabb mozdulatból született, Cristiano Ronaldo laposan gurította középre a labdát Wayne Rooney-hoz, aki kapásból a hosszú felsőbe bombázott.




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: