• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger nem adta fel



    A Chelsea elleni 3-0-s vereség dacára Arsene Wenger még mindig bajnokesélyesként gondol az Arsenalra.

    Arsene WengerAz Ágyúsok hazai pályán háromgólos vereséget szenvedtek londoni riválisaikkal szemben. Wenger szerint minden másképp alakulhatott volna, ha a játékvezető, Andre Marriner nem érvényteleníti Andrej Arsavin gólját.

    A bíró szerint a találat előtt Eduardo szabálytalankodott a Chelsea kapusával, Petr Cech-vel szemben, de a francia mester szerint a hálóőrt saját játékostársa akadályozta.

    “Ez a rossz döntés volt a fordulópont. Komolytalan ítélet volt, nem volt sportszerű, amit a játékvezető tett” – mondta Wenger.

    “Hogy mondhatja, hogy Eduardo kirúgta Cech kezéből a labdát, amikor a kapust egy másik Chelsea-játékos gátolta a labda megszerzésében?”

    “Nagyon fontos góltól fosztott meg minket a bíró, nagyon rossz döntés volt. Teljesen más 2-0-ról kezdeni a második félidőt, mint 2-1-ről.”

    A piros-fehérek ezzel a vereséggel 11 pontos hátrányba kerültek a Kékekkel szemben, de Wenger szerint csapatának van még esélye a bajnoki címre: “Még mindig jó helyen állunk és a Chelsea is fog még pontokat hullajtani. Harcosok vagyunk, amit a következő meccsen be is bizonyítunk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: