• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger nem adta fel  A Chelsea elleni 3-0-s vereség dacára Arsene Wenger még mindig bajnokesélyesként gondol az Arsenalra.

  Arsene WengerAz Ágyúsok hazai pályán háromgólos vereséget szenvedtek londoni riválisaikkal szemben. Wenger szerint minden másképp alakulhatott volna, ha a játékvezető, Andre Marriner nem érvényteleníti Andrej Arsavin gólját.

  A bíró szerint a találat előtt Eduardo szabálytalankodott a Chelsea kapusával, Petr Cech-vel szemben, de a francia mester szerint a hálóőrt saját játékostársa akadályozta.

  “Ez a rossz döntés volt a fordulópont. Komolytalan ítélet volt, nem volt sportszerű, amit a játékvezető tett” – mondta Wenger.

  “Hogy mondhatja, hogy Eduardo kirúgta Cech kezéből a labdát, amikor a kapust egy másik Chelsea-játékos gátolta a labda megszerzésében?”

  “Nagyon fontos góltól fosztott meg minket a bíró, nagyon rossz döntés volt. Teljesen más 2-0-ról kezdeni a második félidőt, mint 2-1-ről.”

  A piros-fehérek ezzel a vereséggel 11 pontos hátrányba kerültek a Kékekkel szemben, de Wenger szerint csapatának van még esélye a bajnoki címre: “Még mindig jó helyen állunk és a Chelsea is fog még pontokat hullajtani. Harcosok vagyunk, amit a következő meccsen be is bizonyítunk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: