• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Spurs győzelem!  A Tottenham Hotspur nyerte az észak-londoni derbit, ezzel közel kerültek a BL-indulást érő negyedik helyhez.

  A Spurs csaknem 11 év után tudott újra nyerni hazai pályán az Arsenal ellen a bajnokságban, ezzel megszakítva negatív szériájukat. Utoljára ez a siker 1999. november 7-én sikerült szintén 2-1-es végeredménnyel, azóta kilenc mérkőzést játszottak egymás ellen, ebből hét döntetlen és kettő vendég siker született.

  A Premier Liga 34. fordulójának rangadóján Danny Rose hatalmas bombájával szerzett vezetést a Spurs. A gólhoz hozzá tartozik, hogy az Ágyúsok hálóőre Almunia rossz helyre öklözte ki egy szöglet után a labdát, így Rosenak “csak” jól kellet eltalálnia a labdát. A második Tottenham gól egy beragadó Arsenal védő lelkén szárad, hiszen így a kiugró Gareth Bale nem volt lesen és könnyedén passzolta a hálóba a labdát a 47. minutumban. 2-0.

  Az Arsenal erejéből csak egy szépítő gólra futotta, amit Bendtner szerzett a mérkőzés végén, így idejük sem maradt a további gól szerzésre. A végeredmény 2-1-es Spurs győzelemmel zárult. Ezzel a vereséggel az Ágyúsok elszalasztották a lehetőséget, hogy megelőzzék a tabella második helyén tanyázó Manchester Unitedet.
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: